Ingredientele enumerate mai sus se toaca in bucati potrivite, cartofi eu ii toc de marimi diferite in sensul ca vor fii si mai mari si mai mici pt ca in timpul fierberii sa se sparga , astfel nu vom face o supa.
Se pune untura la incalzit, apoi carnea se caleste bine pana devine aurie, apoi se adauga legumele, ceapa, se mai pune un pic de apa pentru a nu se prinde si se lasa la calit. Dupa ce se calesc ingredientele, se toara apa, sa lasa la fiert apoi se adauga cartofii, si se lasa la fiert la foc mic. Cand se inmoaie cartofii, se adauga condimentele avand grija sa punem ardeiul iute doar la final.
P.S.: NU va va iesi niciodata in bucatarie ca in ceaun afara, pe foc. Asta e, nici mie nu-mi iasa. Reteta a fost invatat acum 7-8 ani cu prilejul festivalului de jazz de la Garana, apoi un pic imbunatatita in Ungaria.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii