Intr-o tigaie adanca se incalzeste uleiul de masline si se prajeste ceapa; se adauga si ardeii si se prajesc usor la un foc potrivit spre mic, pana devin sticlosi; se adauga mirodeniile si se amesteca bine si se lasa sa se prajeasca usor, mai mult sa fiarba usor; se lasa asa cateva minute dupa care se adauga rosiile si se presara sare si se lasa sa mai fiarba acoperit cateva minute ca rosiile sa lase zeama. Se adauga cartofii si se adauga putina apa ca sa acopere partial gulasul si se lasa sa fiarba acoperit pana cand cartofii sunt gata. Se da la gust cu sare si piper dupa nevoie, este bine de gustat inainte de a pune.
Se serveste caldut cu ceapa verde si marar si putina smantana.
Este o mancare gustoasa care se potriveste si ca garnitura la peste sau carne sau pentru o zi rece cand nu doresti sa mananci carne.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii