Curatam ceapa si usturoiul , le tocam si le inabusim in ubt pina se inmoaie.
Adaugam apoi carnea, berea, apa impreuna cu toate condimentele mai putin boiaua si pasta de ardei.
Lasam sa fiarba iar in momentru cand da in clocot, acoperim si dam focul la moderat.
Dupa o ora verificam daca este fiarta carnea si adaugam cartofii curatati si taiati cuburi.
Mai lasam sa fiarba 30 de minute, apoi adaugam pasta de ardei si boiaua.
Lasam 10 minute pe foc sa fiarba sa se intrepatrunda toate aromele.
Se poate presara deasupra , patrunjel verde tocat.
Servim gulasul cu muraturi.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2011/12/gulas-vienez.html
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii