Aceasta este o reteta maghiara originala de la o doamna de 74 de ani.
In untura de porc se dunstuieste ceapa, se adauga carnea, se prajeste pana totul se prinde putin de oala, se pun condimentele, apoi 2 lingurite de Boia dulce, 1 lingurita boia iute, se stinge cu vin rosu se lasa la fiert incet pana devine cremos, se toarna 0,5 l de zeama de vita si se lasa la fiert 3,5 - 4,00 ore la foc foarte incet.
Se seveste cu galuste de faina ( 200g faina, 1 ou, 0,5 lingurite sare, 125 ml apa calduta, se amesteca bine, aluatul se rade prin razatoare si se fierbe in 2 lt apa clocotita cu sare).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii