Ingrediente
1 borcan gem de caise sau macese, , Pentru foi iti trebiue:, , 1 ou, 150 g zahar, 2 lg miere, 3 lg lapte, 1 lg bicarbonat, 50 gr margarina, 450 gr faina, Pentru crema iti trebuie:, , 250 ml laapte, 200 gr zahar, 6 lg gris, 170 gr margaina, 2 plicri zahar vanilat
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
3 voturi
Mod de preparare
Pegatesti crema asa: pui laptele la fiet cu zaharul, iar apoi pui grisul . lasi la racit si cand e rece , adaugi margarina si picuril de zahar vanilat. pui peste prima foaie o parte din crema, peste a doua doaie intinzi gemul de caise urmatoarele foi si restul de crema , peste ultima foaie pui glazura de ciocolata . este un desert delicios!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Foarte bun.Ai votul meu.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Cred ca e un deliciu