autor:

» » Aperitive

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Romeo Domnescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2015

Ingrediente
biscuiti cu migdale,, unt,, crema de branza de capra,, verdeata (eu am folosit coriandru),, file de anchois

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Sorin , 29 iulie 2018

    Simplu

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2015

    De ce trebuie unt inainte de crema de capra dupa mine este mult prea gras.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

2 voturi

Ingrediente

  • biscuiti cu migdale,
  • unt,
  • crema de branza de capra,
  • verdeata (eu am folosit coriandru),
  • file de anchois

Raporteaza reteta

Retete
de Romeo Domnescu
Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se

6 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Crema de mascarpone cu ton

Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu carne

Sorin

Simplu

Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Conopida la cuptor