Gutuilor li se taie capacul si se scot samburii cu grija. Se mai scoate din mijloc o parte din miez astfel incat sa putem adauga cam 5-6 linguri de umplutura. Separat se amesteca zaharul cu nuca, apoi se umplu gutuile cu aceasta compozitie. La final ungem compozitia de deasupra gutuii cu marul pasat, astfel incat sa se topeasca bine zaharul. Acoperim gutuia cu capacul taiat si punem la foc mic pentru aproape o ora. Se servesc reci, stropite cu sirop de muguri de brad.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii