Hamsi präjit

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Hamsi präjit

Ingrediente

  • 1kg hamsii ne sarat
  • o lamaie
  • 2 lingurite boia dulce
  • 200g faina
  • fischfond
  • 1l ulei

Mod de preparare

Curatam hamsiile.

Apucam de cap si tragem usor ,astfel ies intestinele indepartand capul,pestele ramane intreg si curatatul este foarte usor.Il spalam intr-o sita in jet de apa rece si il lasam un pic la scurs.

Dupa ce s-a scurs il stropim cu zeama de lamaie si il condimentam cu fischfond.Daca nu avem aceasta baza de peste il putem face foarte usor din un praf de sare,piper alb si rozmarin pulbere .

Intr-un castron amestecam faina cu boiaua si dam pestele prin acest amestec.

Incingem o tigaie in care am pus ulei si prajim pestele.

Se poate servii alaturi cu mamaliguta si mujdei de usturoi .

Foarte gustos si bun cu un pahar de bere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise