Curatam hamsiile.
Apucam de cap si tragem usor ,astfel ies intestinele indepartand capul,pestele ramane intreg si curatatul este foarte usor.Il spalam intr-o sita in jet de apa rece si il lasam un pic la scurs.
Dupa ce s-a scurs il stropim cu zeama de lamaie si il condimentam cu fischfond.Daca nu avem aceasta baza de peste il putem face foarte usor din un praf de sare,piper alb si rozmarin pulbere .
Intr-un castron amestecam faina cu boiaua si dam pestele prin acest amestec.
Incingem o tigaie in care am pus ulei si prajim pestele.
Se poate servii alaturi cu mamaliguta si mujdei de usturoi .
Foarte gustos si bun cu un pahar de bere.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii