Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in 2-3 bucati in functie de marime. Ceapa se taie fideluta iar morcovul in rondele. Bucatile de hering se condimenteaza, se sareaza. Tava se unge cu ulei si se aseaza un pat pregatit din ceapa si morcovi. Se aseaza apoi pestele si peste el se adauga uleiul si un pahar cu apa. Se introduce tava la cuptor. Se tine la cuptor 30 minute la foc potrivit. Pentru a se patrunde bine se intoarce pe ambele parti. Se poate servi cu cartofi natur. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii