Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu am folosit ulei de porumb) tava cuptorului de aragaz, se aseaza pestii si se condimenteaza cu sare si piper si se dau la foc mic circa 10 minute. In paralel, se taie ceapa rondele mari, la fel si morcovii si pastarnacul, dupa care se calesc in ulei. Cand sunt aproape calite legumele, se adauga rosiile in bulion. Am adaugat acum, legumelor, putin piper si rozmarin. Intre timp, heringii trebuie intorsi cu grija, dupa care se adauga legumele calite cu rosiile in bulion. Se mai lasa la cuptor, la foc potrivit circa 20 de minute. Dupa ce scade sosul, se opreste focul si se adauga marar si patrunjel, taiate marunt.
Salata am preparat-o dintr-o legatura de ridichii, 3 fire de ceapa verde, o lingura de mustar, o lingurita de ulei de porumb si una de otet de mere.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii