Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal prefer ca hreanul si sfecla sa fie date prin razatoarea mica.
Sfecla rosie se spala bine, se fierbe si apoi se da prin razatoarea mica.
Eu am curatat sfecla rosie de coaja si am fiert-o la aburi, iar zeama lasata in timpul fierberii am folosit-o la prepararea sosului.
Hreanul se amesteca cu sfecla rosie, se adauga sosul preparat din otet de mere, miere de albine, sare dupa gust si dupa caz putina apa pentru a obtine consistenta si taria dorita. La sfarsit se adauga putin ulei, se amesteca bine si se pune in borcane. Se pastreaza in borcane si se poate servi la preparate din carne, peste si legume.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii