Ingrediente
500g fasole boabe,600-700g coaste afumate,2 cepe mai mari,sare,piper,50g pasta de tomate,100ml ulei ,o lingurita zahar si cimbru proaspat sau uscat.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
11 voturi
Mod de preparare
Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt , cu putin ulei , la foc potrivit pentru a nu o arde.Cand devine aurie , se pune lingurita de zahar si pasta de tomate.Lasam sa se imprieteneasca circa 3-4 minute ,apoi luam tigaia de pe foc.
Cand fasolea este gata ,punem sosul si potrivim de sare si piper ,iar la sfarsit cimbrul.
Atentie : - pentru ca aceasta fasole este cu afumatura si se stie ca are sare , nu punem sare decat in clipa cand fasolea este aproape gata , pentru a nu avea surpriza sa fie sarata.
Pofta buna.
KatrinC (Chef de cuisine) , 21 martie 2011
Mmmmm mneam-mneam tareee tareee gustos !!! Una din mancarurile mele prefarate :)