autor:

raluka

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole alb-rosie cu ardei

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2010

Ingrediente
800gr fasole alba fiarta, 400gr fasole rosie fiarta, 600gr ardei copti taiati suvite(aprox.3 ardei), 2 morcovi potriviti, o ceapa mare sau 2 mai mici, 3 catei de usturoi mari, 1/2 lingura delikat de legume, ulei,un praf boia dulce, piper negru macinat, o frunza de dafin, 500ml apa(2 pahare)

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori(daca e prea mare se mai taie o data pe jumate)si morcovul se taie in suvite subtiri(se poate da si pe razatoarea mare).In cratita in care urmeaza sa pregatim fasolea se pune ulei la incins si se calesc pe rand la foc iute:morcovul,ceapa si ardeiul.(cu timp de calire de 5 min intre fiecare).Se adauga usturoiul,se caleste impreuna cu legumele 2,3min,se pune fasolea si restul de ingrediente(boia,piper,delikat,frunza de dafin si apa).Se probeaza de sare si se fierbe la foc potrivit 10-15min amestecand din cand in cand.Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole alb-rosie cu ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu branza si sunca

Omleta cu branza si sunca

Se taie sunca fasii, ceapa, rosia si ardeii marunt iar branza se faramiteaza. Se pune uleiul la

7 voturi    10 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei prajiti

Dovlecei prajiti

Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • raluka

    raluka (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Multumesc Valentina! Intradevar este foarte buna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Arata grozav... E combinatia pe care o folosesc si eu si este delicioasa...

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2010

    Interesanta combinatia !

Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 800gr fasole alba fiarta
  • 400gr fasole rosie fiarta
  • 600gr ardei copti taiati suvite(aprox.3 ardei)
  • 2 morcovi potriviti
  • o ceapa mare sau 2 mai mici
  • 3 catei de usturoi mari
  • 1/2 lingura delikat de legume
  • ulei,un praf boia dulce
  • piper negru macinat
  • o frunza de dafin
  • 500ml apa(2 pahare)

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

22 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

raluka (Chef de cuisine)

Multumesc Valentina! Intradevar este foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Conopida&brocolli la cuptor