Se sareaza si pipareaza carnea de pui si se prajeste cateva minute pe toate partile intr-o tigaie cu o lingura de ulei.Se pune de-o parte pe o farfurie.
In aceeasi tigaie se pun la calit max.5 min. baconul,ceapa,usturoiul zdrobit,morcovul si ierburile intr-o lingura de ulei.
Cand legumele sunt patrunse se adauga carnea de pui,boabele de fasole(daca aveti fasole uscata o puneti inainte la fiert in apa cu sare cca.30min.),rosiile,supa de pui si o lingura de patrunjel proaspat.Se lasa la foc mic 15 minute.
Se transfera carnea intr-un vas termorezistent si se toarna peste ea amestecul de rosii si fasole.Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor la 180C ,30 de minute.Dupa cele 30min.,se inlatura folia si se mai lasa in cuptor inca 15min.Cand e gata se presara restul de patrunjel tocat(1 lingura) si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii