Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte daca scade foarte tare.Eu nu am schimbat niciodata apa la fasole si a fost tot timpul ok(nu a balonat).Cat timp fierbe fasolea se caleste ceapa cu afumatura(kaiser,sunculita,carnat).Se amesteca ceapa+afumatura cu fasolea,se pune o lingura de bulion,foile de dafin,daca e nevoie se mai completeaza cu apa si...la cuptor,unde va sta cam 1 ora.Succes!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii