Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.
A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.
Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.
Separat,calesti in ulei ceapa tocata marunt,adaugi carnatii rondele,pui bulionul dizolvat in apa si foile de dafin.
Dupa ce a fiert fasolea,o scurgi de apa si adaugi compozitia de ceapa cu carnati.
Condimentezi cu sare si piper dupa gust si o mai lasi 10 minute sa se imbine aromele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii