Blatul se taie in doua pe verticala,iar fiecare bucata in trei felii de blat pe orizontala.Se umple cu crema la alegere,se apasa pe mijloc sa se dea forma de carte,se orneaza cu frisca,se pune semnul de carte si se ,,scrie\'\' pe cele doua pagini dupa preferinta.Pe marginea libera de jur imprejurul tavii,am pus frisca(colorata galben-ca tava)si o banda de plasa argintie fiind coperta cartii. Plasa se apasa putin peste frisca sa stea bine.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii