autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Iepure in frisca

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
1 Iepure, 2 Morcovi, 2 Cepe, 200 ml frisca 20%

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare


Iepurele il taiem proportional si se coace in tigaie pina se rumeneste. Aparte se coace ceapa si morcovul. Intr-un ceaun apoi se pun in straturi, ceapa, morcovul si carnea si se adaoga frisca. Se inabusa 1 ora la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Pilaf cu burgul picant “ Sebzeli Bulgur”cu snitele din carne de vita-specific turcesc

Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in bucati mici. Ardeii si ceapa verde se taie marunt. Burgulul

21 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Cordon Bleu cu kaiser si cascaval

Carnea de pui se taie in fasii late si subtiri. Se taie cascavalul si kaiserul in bucati mici. Acestea

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    nu stiu ce gust o avea cu frisca, dar cred ca trebuie sa fie bun,n-am incercat nici odata

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    e deosebit!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      SUPER. FELCITARI!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)

Dragele mele, s-ar putea sa nu vorbim despre acelasi lucru. Nu se prepara in frisca pe care o punem pe torte dulci. Frisca e un lactat care se vinde in supermarket, nu e nuci smintina, nici lapte, si nici lapte acru. E de la 1 % pina la 20%, am impresia. Dar daca nu se gaseste in Rominia, pute-ti procura smintina cu mic procentaj de grasime, neaparat proaspata ambalata, o mestecam cu 1/3 apa, aproximativ, va nu se intoarca. Si GATA

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Coq au vin in stil provensal