1.Se portioneaza carnea de iepure,se spala in apa rece apoi se aseaza intr-o craticioara ,turnand marinata(se amesteca toata ingredientele)deasupra si se da cateva ore la rece(ideal ar fi de seara pana dimineata)
2.Se scoate carnea de la marinat si se aseaza intr-o tavita,apoi se stropeste cu ulei de masline,un praf de piper alb,usturoiul feliat,un praf de sare,se toarna marinata strecurata si se da la cuptor sa se rumeneasca usor.Se intoarce carnea cu o furculita ,apoi se stropeste cu vin si se lasa sa se rumeneasca usor,apoi se toarna deasupra sucul de rosii,2 foi de dafin si maslinele si se mai da la cuptor inca 15 min.Se serveste friptura calda,cu sos aromat de rosii si cu o garnitura de cartofi sau simpla ,cu un pahar de vin
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii