Carnea de iepure este foarte sanatoasa.
Carnea de iepure este foarte sanatoasa, nu contine colesterol si este deosebit de gustoasa.
Iepurele il speli bine.
Realizezi un amestec din uleiul aromatizat si condimente ( 1/2 lgt sare, jumatate din cantitatea de piper, boia ), cu care vei unge carnea de iepre si o vei lasa la marinat timp de 8 ore.
Ceapa o cureti, o speli si o tai cubulete, apoi o amesteci cu carnea tocata, restul de sare si piper, plus rozmarinul si ciupercile taiate marunt, ouale batute cu fulgii de porumb. Framanti bine totul si umpli trunchiul de iepure cu acesta.
Cosi bine burta iepurelui si asezi totul intr-o tava termorezistenta, cu pereti inalti. Adaugi uleiul si apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptorul incalzit pentru 1 ora si 30 de minute.
Indepartezi hartia de copt, faci focul mic si din cand in cand, pui din sosul din tava peste carne si lasi la cuptor inca 30 de minute, pana cand prinde o culoare frumoasa, rumena.
Servesti imediat, taiat felii cu garnitura preferata. Eu am folosit legume la gratar.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii