Dai pe masina sau pe robot carnea,costita si ciuperile. Calesti ceapa, adaugi tocatura sa scada putin, condimentezi. Lasi sa se raceasca putin, adaugi 2 oua.
Covrigii-i treci pentru cateva secunde prin apa s-i lasi pe prosop,dupa care-i umplii cu tocatura pregatita. Treci prin faina si ou batut,(ca la snitel pane). Prajesti in ulei incins. Servesti la aperitiv fie calde cu salata,fie reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii