Inghetata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Inghetata

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 800 ml smantana
  • 8 oua
  • 8 linguri cu varf zahar (daca se vrea mai dulce se pune mai mult)
  • 8 linguri faina
  • nuci
  • ciocolata
  • arome

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga faina apoi laptele. Se pune pe abur amestecându-se pana se ingroasa, se lasa la racit. Se face smântâna frișcă si se amesteca cu laptele ingrosat, se face albusul spuma dupa care se amesteca cu restul. Se pun diverse arome, bucati de ciocolata, nuci, cacao, etc. Eu fac cu jumatate din cantitati fiindca iese foarte mult.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise