- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de capsuni si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna in vasul pentru inghetata care va fi bagat la congelator in final.
- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de ciocolata, romul si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe exotice si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de capsuni.
- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de vanilie, zaharul vanilat si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de ananas si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de ciocolata.
Se baga vasul la congelator si se serveste a doua zi. Este o inghetata foarte delicioasa.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Sa o serviti cu multa placere!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii