Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Inghetata cu iaurt cu pulpa de fructe

Ingrediente

  • * 1 plic praf inghetata de capsuni
  • * 1 plic praf inghetata de ciocolata
  • * 1 plic praf inghetata de vanilie
  • * 1 plic zahar vanilat
  • * 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe de capsuni
  • * 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe ananas
  • * 1 iaurt 125 g cu pulpa de fructe exotice
  • * 1 lingurita esenta de rom
  • * 6 linguri zahar pudra
  • * 6oo ml lapte

Mod de preparare

- Intr-un bol se pune 200 ml lapte rece, se adauga praful de capsuni si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de capsuni si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna in vasul pentru inghetata care va fi bagat la congelator in final.

- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de ciocolata, romul si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe exotice si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de capsuni.

- Se pune in bol 200 ml lapte rece, se adauga praful de vanilie, zaharul vanilat si se freaca cu mixerul la viteza mica 1 minut dupa care se trece la viteza mare timp de 2 minute. Se pun 2 linguri pline de zahar pudra si se mai freaca 1 minut, apoi se adauga iaurtul cu pulpa de fructe de ananas si se mai amesteca 1 minut dupa care se rastoarna peste inghetata de ciocolata.

Se baga vasul la congelator si se serveste a doua zi. Este o inghetata foarte delicioasa.

Se adauga suflet cat va lasa inima.

Sa o serviti cu multa placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise