Mai intai am "blenduit" fructele, cu putin iaurt. Restul de iaurt l-am amestecat, folosind mixerul, cu zaharul, cu zeama de la lamaie si cu coaja acesteia, rasa. Am adaugat si amestecul de fructe.
Am incorporat apoi frisca batuta, amestecand usor, de jos in sus.
Am turnat compozitia in caserole si am introdus-o in congelator (a stat in congelator cca 4 ore). Din cand in cand am amestecat-o.
Timpul de preparare nu include durata de congelare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii