Oul il mixam bine cu zahar.Adaugam laptele si punem vasul pe foc sau la bain-marie,pana se ingroasa putin.Lasam la racit.
Murele spalate si curatate le mixam pana obtinem un piure delicios. Eu am trecut piureul prin sita,sa nu ramana nici un sambure,altfel n-ar mai fi mancat piticii si as fi fost nevoita sa o mananc singura. :))
Acest piure il amestecam cu crema de ou racita.
Frisca o batem putin,cu zahar vanilat,apoi o amestecam cu mascarpone si crema de ou si mure.
Dam la congelator pentru 3-4 ore.
N-a fost nevoie sa recurg la operatiunea \"spargerea acelor de gheata\". A iesit foarte buna si cremoasa si fara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii