Ingrediente
•300 ml lapte, •300 ml crema de vanilie, •50 gr zahar pudra, •100 gr ciocolata cu crema de iaurt si capsuni, •100 gr ciocolata cu crema de iaurt si lamaie verde
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
14 voturi
Mod de preparare
2. Intr-un blender se toarna laptele, crema de vanilie, se adauga zaharul pudra si ciocolata topita, apoi se amesteca bine.
3. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator pana se va intari, amestecand in ea din ora in ora.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Laura Dachman , 25 septembrie 2009
Ingrediente • 2 lingurite esenta de vanilie sau o pastaie de vanilie • 500 ml lapte • 5 galbenusuri • 120 gr zahar Preparare 1. Se pune laptele la fiert, apoi se amesteca cu vanilia (sau se aduga semintele din pastaia de vanilie injumatatita, se adauga si pastaia apoi se lasa sa stea acoperit 10 minute). 2. Se amesteca galbenusurile cu zahar. 3. Se toarna, putin cate putin, laptele in galbensuri, amestecand continuu, apoi se pune compozitia obtinuta inapoi pe foc. Se lasa pe foc, amestecand continuu pana se ingroasa cat sa stea pe spatele lingurii de lemn.Nu se lasa sa fiarba, caci altfel se va taia.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
Laura, cum faci crema de vanilie, am salvat reteta dar nu stiu sa prepar crema de vanilie.
maria82 (Chef de cuisine) , 27 august 2009
E faina. Bravo!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 august 2009
Arata foarte bine!