Inghetata de fragi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de fragi

Ingrediente

  • 600 gr de fragi proaspeti sau congelati
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 394 ml de lapte dulce condensat
  • 500 ml de smantana ptr frisca

Mod de preparare

Fragii se macina in robotul de bucatarie cu 2 linguri de suc de lamaie dupa care se trec prin sita ca sa nu ramana samburi si amestecam cu laptele condesat.

In oala mixerului punem smantana si 2 linguri de zahar si 1 lingurita esenta de vanilie si batem pana devine frisca dupa care adaugam treptat compozitia de fragi si lapte si amestecam totul usor pana compozitia devine omogena.

Transferam totul intr-o cutie la congelator ptr 3-4 ore. Putem sa mixam compozitia inca o data dupa o ora ca sa fie mai spumoasa.

Iese o inghetata delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise