Mixam frisca, peste care adaugam smantana si omogenizam. Peste frisca vom pune siropul si cu o lingura amestecam usor, pana se omogenizeaza compozitia.
Punem totul intr-un vas si mai punem putin sirop deasupra, apoi dam la congelator pentru 2 ore. Servim dupa bunul plac, eu am ornat cu sirop de menta si frunze de menta, nu am vrut sa bag ciocolata sau altceva ca sa nu-i stric gustul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii