Pulpa de pepene pasata,se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana scade amestecand sa nu se lipeasca,se da deoparte,se adauga mierea,se amesteca pentru omogenizare apoi se lasa la frigider sa se raceasca foarte bine.Dupa acest timp,se incorporeaza usor in frisca batuta pana se formeaza creste,se rastoarna intr-un vas,se lasa la congelator 30-45min,se scoate vasul si se amesteca energic pentru a sparge acele de gheata si se procedeaza la fel dupa alte 30min apoi se scoate vasul si se serveste.
O alta varianta este aceea care se rastoarna compozitia in masina de inghetata(important e ca sa fie foarte rece iar cuva de la masina sa fi stat in congelator cel putin 24h),se proceseaza 30min,apoi se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii