1. Daca laptele il cumparati in tub (ca cel de pasta de dinti): turnati laptele intr-un borcan cu capac si infiletati bine. Asezati-l intr-o oala, turnati apa pana fix sub capac si fierbeti 3 ore la foc mediu avand grija ca apa sa nu scada. Cand scade putin completati.
2. Amesteca vanilia cu laptele condensate.Bate frisca putin, apoi inglobeaz-o in laptele condesat, folosind o lingura de metal.Pune compozitia obtinuta intr-un vas de plastic cu capacitatea de 1 L si pune-o la congelator pentru 3 ore.
3. Lucrand repede, amesteca compozitia putin, toarna siropul de artar si adauga caramelele zdrobite, apoi mai amestec-o putin.Pune inghetata la congelator pentru inca 4 ore, sau cel mai bine peste noapte, pana ce se va intari, apoi serveste-o cu sirop de artar.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii