Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se albesc.Adaugam laptele si punem amestecul pe foc sa se ingroase ,luam de pe foc si adaugam vanilia .Separat mixam frisca apoi o amestecam usor cu compozitia de galbenusuri.O punem intr-o forma pentru congelator,peste inghetta adaugam piscoturile .O lasam la congelator ptr minim 4 ore.
.O servim cu o lingura de dulceata de capsuni ,facuta in casa in cazul meu .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii