Ingrediente
•600 gr zmeura, •300 gr zahar pudra, •1 pahar de lapte (sau daca doresti poti inlocui laptele cu frisca lichida), •1 albus
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
18 voturi
Mod de preparare
2. Bate albusul spuma tare cu zaharul pudra, adauga laptele, putin cate putin, si piureul de zmeura si amesteci usor pana se omogenizeaza complet.
1. Se introduce compozitia la congelator pentru 3-4 ore ore, apoi se scoate, se amesteca cu mixerul si se introduce din nou la congelator pentru inca 4 ore.Se repeta acesta operatiune de inca 1-2 ori.
3. Cand este complet inghetata, o servesti decorata cu fructele de zmeura pastrate.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009
Buna,buna...imi place!
Alexandrina (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009
Ce bine arata! Felicitari!