Din 6 albusuri batute spuma la care se adauga pe rand 150 g zahar si albusurile reprectiv (se adauga in ploaie) 2 linguri cacao + praf de copt + 3 linguri faina se face un blat.
Crema se face astfel:
4 galbenusuri se freaca cu 100 g zahar + 200 g lapte + 1 zahar vanilat + 2 linguri faina. se amesteca continuu pe abur pana se ingroasa. Dupa racire se adauga o margarina pentru prajituri si se pune deasupra blatului. Din cele 4 albusuri si 8 linguri zahar se face o spuma care se bate si deasupra la abur si se pune peste crema. deasupra se poate rade ciocolata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii