Inghetata rapida de capsune la Robochef

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata rapida de capsune  la Robochef

Ingrediente

  • Am folosit cca 300 g capsune congelate
  • 5 linguri de lapte rece(sau in functie de consistenta dorita)
  • o lingura smantana.Pentru a indulci inghetata puteti folosi zahar
  • miere de albine
  • fructoza
  • zaharina dupa gust .

Mod de preparare

Am primit cadou de la Mos Craciun un robot de bucatarie Robochef si am inceput sa-l pun deja la treaba. Cat de curand doresc sa-l transform in gospodina familiei...Ce ziceti,oare o sa reusesc?

Se scot capsunele de la congelator,se lasa la dezghetat doar cat se pot desprinde una de cealalta.Se pun in bolul(vasul)de amestecat fructele congelate si incepem prelucrarea.In momentul in care fructele sunt sfaramate se toarna laptele, smantana ,se indulceste dupa gust si se reporneste motorul pana se obtine inghetata.Daca va place inghetata mai cremoasa,mai moale puteti folosi mai mult lapte.

Pentru ornat opriti 3-4 buc capsune,puteti folosi frisca,topping de capsune...

Pentru topping puteti lua din inghetata obtinuta 2-3 linguri,le topiti,eventual mai puneti putin zahar ,iar cand se raceste se poate folosi cu succes la ornat...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise