Inima cu ciocolata

Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Inima cu ciocolata

Ingrediente

  • 3 oua
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 12 linguri kefir
  • 12 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri pepite de ciocolata
  • GLAZURA:
  • 100 g ciocolata
  • 100 ml frisca lichida

Mod de preparare

Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase, se adauga uleiul cate putin, apoi chefirul tot cate putin; se mixeaza energic, apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt

La final se incorporeaza pepitele de ciocolata, iar dupa omogenizare, se rastoarna in forma unsa si tapetata cu faina, apoi la cuptor va sta 30 min, depinde de cuptor.

Dupa ce s-a racit, se scoate din forma si se toarna deasupra ciocolata topita in frisca, intr-un vas, pe foc.

Dupa ce s-a intarit, se taie si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise