Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati apoi foarte subtire bucatile de inima si puneti-le la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Spalati si feliati subtire ciupercile si cepele rosii. Dovlecelul si pastarnacul se curata si se taie bucati mai marisoare.
Lasati inima la calit cateva minute, adaugati ceapa, pastarnacul, ketchup, 300 ml apa clocotita, foile de dafin, putin sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic cu capac cam o ora. Adaugati apoi ciupercile si dovlecelul, care fierb mai usor, usturoiul feliat, verdeata tocata si mai lasati sa fiarba la foc mic cel putin 30 minute, pana se inmoaie bine feliile de carne.
Adaugati otetul, cimbru, paprika si faina desfacuta in putina apa, lasati totul sa fiarba la foc foarte mic inca 8-10 minute. Puneti pe farfurii felii de inima, legume si sos, garnisiti cu patrunjel verde si dafin. Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii