Intr-un vas bateti spuma untul cu zaharul. Adaugati vanilia, ouale apoi cacaua, batand bine dupa fiecare. Incorporati la final faina amenstecata cu praful de copt si fromati un alaut omogen.Acoperiti cu folie si dati la rece minim o ora.
Intindeti aluatul in foaie si decupati fome dorite. Eu am ales inimioare, probabil din cauza vremei de afara, am o dispozitie "inimoasa".
Aranjati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti timp de aprox 10 minute. Atentie sa nu le uscati prea tare.
Le-am pudrat cu un pic de zahar si gata!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii