Inimioare de pui cu mazare

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Inimioare de pui cu mazare

Ingrediente

  • 1 kg de inimioare de pui(doar inimioare).
  • 1 kg mazare (congelata la punga).
  • 100 gr dovleac razuit mare.
  • 100 gr pastarnac razuit.
  • 1 ceapa rosie.
  • 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 sau 3 linguri de pasta de ardei dulce.
  • 1 ardei gras rosu(taiat patratele).
  • 2 sau 3 lingurite de vegeta fara sare(vegeta bio).
  • sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat(1 lingurita rasa).
  • patrunjel si marar verde tocat marunt.

Mod de preparare

Se fierb inimioarele de pui,vom lua spuma care se aduna deasupra si le vom da deoparte.Curatam legumele si le tocam in forma dorita.Ceapa rosie o tocam si o calim in 2 linguri de ulei de masline presat la rece,doar un minut,adaugam mazarea,inimioarele,dovleacul razuit,pastarnacul razuit,2 sau 3 linguri pasta de ardei dulce,sare piper roz proaspat macinat,tarhon uscat(o lingurita rasa) si lasam pe ochiul aragazului cateva minute,intre 5 si 7 minute.Pregatim si ardeiul gras rosu tocat,il punem si pe el,adaugam 2 sau 3 lingurite de vegeta fara sare(vegeta bio) si dam craticioara la cuptor pentru 25-30 de minute. Mentionez ca adaug cel mult 1 ceasca de apa,deoarece si mazarea,cat si dovleacul isi lasa apa destula.Dupa 15 minute scoatem cratita din cuptor si amestecam bine.Inimioarele sunt destul de fragede si mazarea la fel,deci nu trebuie sa lasam prea mult la cuptor,ajung 30 de minute.Cand servim adaugam patrunjel sau marar tocat cat mai fin.Fiecare isi pune patrunjel si marar verde pe deasupra cat doreste.Este o mancare foarte delicioasa.Pofta mare !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise