Inimioare din ciocolata de casa cu bombonele

Punem intr-o cratita la fiert apa cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote pana siropul incepe sa se lege.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Inimioare din ciocolata de casa cu bombonele

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -250 gr. zahar
  • -50 ml. apa
  • -100 gr. unt
  • -150 gr. lapte praf
  • -1 lingurita esenta de vanilie
  • -bombonele de care doriti

Mod de preparare

1. Punem intr-o cratita la fiert apa cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote pana siropul incepe sa se lege. Cand siropul are o consistenta mai grosuta, tragem cratita de pe foc si adaugam untul. Amestecam lejer pana si acesta este complet topit.

2. In aceasta faza turnam siropul format intr-un castron, adaugam laptele praf, esenta de vanilie si amestecam usor cu o lingura de lemn bine pana nu mai este nicio cocoloasa.

4. Intr-o forma de silicon, de preferinta cu inimioare, punem in fiecare cavitate cateva bombonele.

5. Turnam compozitia de ciocolata de casa peste bomboane pana se umple forma. Scuturam forma sau presam lejer cu o lingura ca se se umple toate golurile si apoi o dam la rece pentru cel putin 1 ora.

6. Dupa ce timpul de racire s-a scurs si bomboanele s-au intarit, le scoatem cu grija din forma, apoi le servim.

Pofta dulce sa-aveti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise