Se pune intr-un vas pe foc smantana cu zahar, se incalzeste pana se topeste zaharul, dar fara sa fiarba, se adauga ciocolata rupta, se da vasul deoparte, se amesteca pana se incorporeaza si se topeste ciocolata, se adauga apoi gelatina hidratata 5 min. in apa rece si se amesteca toata compozitia bine.
Se rastoarna in forme de inimioare si se lasa la frigider pana a doua zi, cand se rastoarna, se pun pe un platou si se servesc cu topping de vanilie sau fructe.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii