Daca branza de vaci este mai apoasa atunci o punem intr-un tifon dublu si o lasam la scurs .
Dam branza de oaie pe razatoarea mare(sau o sfaramam cu ajutorul furculitei) si apoi o amestecam cu branza de vaci, smantana,ouale si mararul taiat marunt.Condimentam cu piper alb.Amestecam.
Topim untul si apoi il lasam sa se racoreasca .
Punem pe masa de lucru infainata o foaie de placinta pe care o ungem cu unt cu ajutorul unei pensule .Peste aceasta suprapunem inca 3 foi care la randul lor vor fi unse cu unt topit.
Amestecul de branza il impartim in 3.
Ungem cu o parte din acest amestec foile de mai sus.Netezim cu ajutorul unei spatule.
Rulam ,nu prea strans.
Tapetam o tava rotunda cu hartie alimentara si il punem in tava.
Revenim la celelalte foi cu care procedam la fel.
Mie mi-au rezultat 3 rulouri in total pe care le-am asezat sub forma de melc in tava rotunda.
Ungem cu ou si dam la cuptorul incins in prealabil,la 180 grade ,timp de circa 20 min.
Scoatem tava din cuptor ,o lasam sa se racoreasca putin apoi o scoatem din tava si o asezam pe un platou.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii