Ardeii ii spalam bine.
Le scoatem cotorul, (dar nu ii taiem pe jumatate, ci ii lasam intregi,doar acolo la capat umblam) si nu indepartam semintele toate, doar cele de langa cotor.
Ii taiem rondele subtirele.
Mararul il spalam si il scuturam de apa.
Indepartam cozile si il tocam marunt.
Ceapa o curatam, o spalam si o taiem bucatele micute.
Intr-un vas amestecam otetul cu zaharul si sarea.
Invartim bine pentru a se topi putin zaharul, dar nu de tot.
Peste acest amestec de otet punem toate legumele taiate si le lasam in acel vas pana a 2 a zi, dar il bagam in frigider (deci faceti acesta operatiune seara sau puteti face dimineata si o lasati pana seara sa stea).
Spalam borcanele cu apa calda si le lasam cu gura in jos la scurs.
A 2 a zi asezam iutzata in borcane cu tot cu zeama.
Le infiletam si le dam la rece.
Si uite asa aveti ceva picant pentru o ciorbica, tocanita dar facut in casa si gustoasa, parerea mea!!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii