Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).
Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se continua prajirea. Pentru a se patrunde uniform se adauga din cand in cand din amestecul utilizat la marinat.
Se pregateste varza calita.
Daca dispuneti de timp, dupa prajire, pentru a fi mai bine patruns, jambonul se poate introduce la cuptor pe un pat de varza si legume.
Jambonul se serveste pe un platou cu varza calita, sosul din tava, garnisit cu felii de rosii si ardei gras. Merge si un vin rosu sec !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii