Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece.
Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece.
Am pus boabele de struguri la fiert cu apa si 500 g zahar, timp de 15 minute, adunand continuu spuma facuta deasupra, dupa care am scos cu o spumiera boabele de struguri si am fiert siropul inca 10 minute cu coaja de lamaie, rasa pe lung.
Am amestecat zaharul (350 g ) cu Gelfixul, apoi l-am adaugat la siropul de pe foc si am mai fiert inca 10 minute, apoi am adaugat boabele de struguri scoase si am lasat sa dea in 2-3 clocote.
Am turnat jeleul fierbinte in borcane, apoi am etanseizat borcanul. Pentru o repartitie uniforma a fructelor in jeleu, am agitat usor, prin rasturnare, din 10 in 10 minute, pana s-a racit jeleul. Se depoziteaza in locuri reci.
Un deliciu pentru zilele geroase de iarna. Boabe aurii, captive in jeleul galben aromat cu beteala din coaja de lamaie...
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii