Jelly&Chocolate Cookies

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Jelly&Chocolate Cookies

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 400 gr faina
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 100 gr jeleuri
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata alba

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 190˚C.

Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara macinata.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat apoi de 100 ml Caribbean Twist Pina Colada.Adauga ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in final jeleurile si cele 3 tipuri de ciocolata.

Formeaza cu mana bilute de aluat.Aseaza bilutele pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 9-11 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise