1. Se toaca carnea cat mai marunt si se pune intr-un bol.
2. Se adauga ceapa uscata tocata fin, capa verde si usturoiul verde tocate.
3. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa gust.
4. Se adauga ouale si se omogenizeaza foarte bine.
5. Se lasa cam 1 ora sa se macereze.
6. Se formeaza apoi suluri din preparat pe bete de frigarui.
7. Se frig pe gratarul incins.
8. Se pot servi cu tzatzichi si pinici calde de casa.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii