Gogosarii se spala , se curata si se dau prin masina de tocat carne , prin sita medie . La fel se procedeaza si cu usturoiul . Foile de dafin se faramiteaza foarte marunt .
Se pun toate ingredientele la fiert , mai putin sarea si zaharul , acestea adaugandu-se dupa 20 minute de la fierbere . Se fierbe compozitia pana la consistenta dorita , amestecand foarte des si gustand uneori pentru a ajusta gustul in functie de preferinta personala . Eu am fiert ketchup-ul cam 1 ora si 30 minute .
Am sterilizat borcanele 20 minute in cuptor apoi le-am pus in paturi pana la racirea completa .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii