Ingrediente
blat, , 75g unt, 4 oua, 160g faina, 150g zahar, 3 linguri cacao, 1 praf de copt, umplutura, , nutella sau finetti, frisca, , , decor, , , zahar pudra
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
9 voturi
Mod de preparare
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,se da la cuptorul incins 180°c pentru 20 min.mai bine zis pana trece testul scobitorii.
Dupa racirea blatului se taie in doua si se pune un strat de nutella si unul de frisca montata in prealabil.Se orneaza cu zahar pudra si se baga la frigider.Se serveste rece.
Pofta buna!
mimi (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010
Foarte rapid de facut as zice ca seamana mai tare cu o negresa decat Kinder felie de lapte. Spun asta pt ca am cautat retete si sunt tare compicat de facut.Dar e ok e bun cred.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2010
Simpla si buna!