Koch de cornuri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Koch de cornuri

Ingrediente

  • 3 cornuri
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 1 zahar vanilinat
  • 6 linguri zahar
  • jumatate borcan gem fin

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu cele doua galbenusuri, 4 linguri de zahar si zaharul vanilinat. Se toarna peste cornurile taiate felii si se lasa sa se inmoaie. Se aseaza cornurile intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, se pune gem fin peste cornuri, apoi se pune deasupra si bezeaua facuta din cele doua albusuri cu 2 linguri de zahar. se pune in cuptor pana se rumeneste bezeaua.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise